Over ons

Over Concess

Concess is een creatief gedreven content bureau dat zich bezighoudt met het bedenken, ontwikkelen, produceren en realiseren van aansprekende formats voor content creators, artiesten, merken en bedrijven. Van creatie tot de final upload tot volledig channelmanagement en contentplanning; we leveren een breed pakket aan services en diensten om de concepten op onderscheidende en aansprekende aan de doelgroep uit te serveren.

Onze passie is om middels aansprekende concepten content creators, artiesten en andere aansprekende merken en bedrijven te helpen om hun content, following en engagement op authentieke, aansprekende wijze te laten groeien en impact te maken! Daarnaast produceren we de formats in alle formaten en zijn we in staat tools aan te leveren als gifjes en AR Filters. Onze support richt zich primair op de sociale kanalen Instagram, YouTube, Podcast en TikTok. 

Het zal je niet verbazen dat we onze content ook vaak in opdracht van, maar zeer zeker ook gezamenlijk produceren voor merken en mediapartijen. Ook hier proberen we de juiste doelstellingen te verweven in het concept. Op basis van onze expertise kunnen we deze gericht inzetten voor de marketing van live entertainment zoals concerten, theateroptredens en overige optredens. 

Let’s talk

Get in touch

Samenwerken of meer informatie? Neem contact op en wellicht werken wij binnenkort aan een mooi project!