Scroll to top

_________________

Services

Producties

Format ontwikkeling

Podcasts
Podcasts

Graphic Design

Social media samenwerkingen

Marketing

Content Management

AR Filters
AR Filters

Instagram GIF

Fotografie

_________________

Producties & format ontwikkeling

Concess houdt zich vooral bezig met het bedenken, ontwikkelen, produceren en realiseren van aansprekende formats voor content creators, artiesten, merken en bedrijven. Denk hierbij aan formats en video’s voor YouTube, een promotievideo voor een theatershow, een videoclip, productvideo’s, reclamevideo’s etc. Concess heeft veel ervaring met het maken van onderscheidende en aansprekende content voor meerdere platformen.

_________________

Podcasts

Naast de producties houden we ons ook bezig met het maken van podcasts. We hebben ervaring in zowel podcasts met beeld en geluid en alleen geluid. Vaak willen makers de podcasts zo actueel mogelijk houden, dit is bij Concess mogelijk doordat wij erg snel te werk kunnen gaan. We beschikken over al het apparatuur en de kennis om een succesvolle podcast te creeëren voor platformen zoals Spotify, Apple Podcast en YouTube

_________________

Social media samenwerkingen & marketing

Ben je als bedrijf of merk opzoek naar de juiste manier om je producten, diensten of andere projecten te promoten bij de juiste doelgroep? Concess heeft ervaring in het verzorgen van de marketing van projecten om het gewenste resultaat te behalen. Door ons brede netwerk van influencers en artiesten kunnen wij ook vaak toffe campagnes opzetten via social media.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en wellicht werken we binnenkort samen aan een leuke campagne!

_________________

Graphic design & fotografie

Concess heeft veel ervaring in het vormgeven van logo’s, producten, verpakkingen, websites, social media, posters, artwork, visitekaartjes, flyers, animaties etc. Zo maken we meestal de volledige branding met alles wat daar bij komt kijken voor onze klanten, maar zijn we ook inzetbaar voor losse opdrachten van bijvoorbeeld een logo of artwork.

Ook hebben wij ervaring met fotografie. Wat wij voornamelijk doen is het maken van social media content en productfotografie.

_________________

Content Management

Content management houdt in dat Concess de volledige management oppakt van alle content op de social media kanalen van een artiest, content creator of bedrijf om het bereik te vergroten van de kanalen en meer zichtbaarheid te creëren bij de doelgroep.

Denk hierbij aan het opzetten van samenwerkingen met merken, het organiseren van fotoshoots, het maken van een content planning, het verzorgen van de vormgeving op alle kanalen, inhoudelijk plan voor de content etc. Hiermee zorgen we dat de kanalen goed vindbaar zijn, de juiste uitstraling hebben om de doelgroep aan te spreken en het bereik vergroot zal worden.

_________________

AR Filter & GIF

Een nieuwere manier om een merk, productie, release, product of evenement te promoten is door middel van een AR Filter. Dit zijn effecten die je kan gebruiken in Instagram stories. Een AR Filter is een originele en interactieve manier van promotie. Een andere manier om Instagram stories te ondersteunen zijn GIFs. GIFs zijn bewegende stickers die openbaar te gebruiken zijn op Instagram (en Snapchat). GIFs van bijvoorbeeld een logo of persoon zorgt voor meer herkenbaarheid en zichtbaarheid van een bedrijf of artiest.

Let's talk!

Get in touch